Åsbrink Eiker logotyp

Verkstad för större arbeten vid reparation, service och underhåll

Verkstaden är också till vår hjälp för att kunna utföra större arbete på de maskiner som du behöver hjälp med för reparation, ombyggnad, service och underhåll. Vi kan även köra ut till dig som kund och jobba på plats hos dig i Skåne och hela södra Sverige med våra servicebilar.

Vi jobbar framför allt med maskiner som komprimatorer, balpressar och kärlvändare men utför även reparationer på jordbruksmaskiner och andra maskiner.

Avermann
Dixi
Haba Group
Bergmann
Husmann
Nättraby
Intercomp

Svarvning, fräsning, borrning, plåtklippning och gasskärning

Vi har stor erfarenhet inom svarvning, borrning, plåtklippning och gasskärning. Vår gasskärning klarar 3 – 100 mm. Allt för att kunna ombesörja reparationer, ombyggnad, service och underhåll av era maskiner.

Tillverkning av hydraulslangar

I vår verkstad kan vi även hjälpa dig med tillverkning av hydraulslangar med slangpressning och kantpressning. Vi pressar hydraulslang helt enligt dina önskemål!

Få hjälp av vår smidesverkstad

Kontakta oss hos Åsbrink Eiker för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med vår smidesverkstad. Vi ser alltid till att hitta bra lösningar för våra kunders önskemål och behov!

Kunder som valt att anlita Åsbrink Eiker

Bland våra kunder som anlitar oss återfinns bland annat Varig Teknik & Miljö AB, PreZero, Ragn Sells, Scanwaste, Haba Group, Stena Recycling, Europress, Coop, City Gross, Akka Frakt, Veolia med flera.

Maskinservice och reparation i Skåne och hela södra Sverige

Vi utför maskinservice i hela Skåne i bland annat Malmö, Lund, Trelleborg, Ystad, Helsingborg, Ängelholm, Hässleholm och Kristianstad. Vi har även kunder i hela södra delen av Sverige som tex Uddevalla, Göteborg, Trollhättan, Jönköping, Kalmar mfl. Till vår hjälp har vi tre servicebilar för att kunna jobba på plats hos dig som kund. Beroende på vilket arbete som behöver göras har vi även en verkstad i Trelleborg för att kunna utföra större arbete på maskinerna.

Är du också intresserad av att bli kund hos oss? Kontakta oss för att veta mer om vad vi kan göra för dig! Vi arbetar både med enstaka reparationer till regelbunden service med serviceavtal.